Lørdag 4. september, 15.00 - Søndag 5. september, 12.00

*** AVLYST *** Natt i naturen

Natt i naturen
Som en del av Friluftslivets uke starter vi høstsemesteret med #nattinaturen.
Alle medlemmer, foreldre, foresatte og søsken i Randaberg Speidergruppe og ellers de som ønsker å tilbringe ei natt utendørs. Her er store og små velkomne til å overnatte sammen med oss. Vi har ikke kapasitet til å "passe på" alle, så her må mor og/ eller far til Bevere i 1 og 2 klasse og småspeidere i 3. og 4. klasse være med. Vi oppfordrer imidlertid på det sterkeste ALLE speidere til å ta med noen voksne på tur denne natta, for å vise at de er like tøffe som speiderne.

Vi starter ettermiddagen med å finne oss overnattingsplass i nærheten av, -og området rundt Friluftslivets hus fra kl 17.00. Vi setter opp en enkel leir på Randabergfjellet, sover under tarp , i telt eller hengekøye, spiser kveldsmat og har det moro rundt leirbålet. Det blir mulighet for speiderne til å starte på hengekøymerket (sove 1 natt utendørs i hengekøye i hver årstid, hvorav noen i speiderregi) så ta gjerne med hengekøye hvis du har.

Vi har telt og tarper til våre egne speidere. Vi har også en del hengekøyer og annet utstyr til utlån, så ved behov for å låne noe; ta kontakt med en av speiderlederne når du kommer på fjellet. Det vil være ledere til stede fra kl 1500


Bålpannene vil vær varme utover kvelden, så ta gjerne med drikke og egnet kveldsmat som kan varmes på bålet. Ta også med mat og drikke til frokost.

En natt i naturen trenger ikke å være en vanskelig eller storstilt ekspedisjon. Små turer gir store opplevelser – og ofte kan det enkle være det beste. Slå opp et telt i hagen, dra dyna ut på balkongen, ta med venner og sov på en fjelltopp eller legg deg på en strand – eller slå leir et fint sted i nærheten av der du bor! Uansett hva du velger – bli med på en #nattinaturen

Vi heier på kortreist friluftsliv, og bruk av nærområdet.

SIKKERHET OG COVID-19
På natt i naturen har vi fokus på trygge rammer og ønsker at dette skal være en fin introduksjon til friluftslivet.

Foresatte bør holde minst 1 meters avstand til andre barn og voksne.


NB! Husk påmelding pga smittesporing Covid 19

  • Randabergfjellet, 15.00
  • Flokk ledere
  • 100
  • Påmeldte:
Annonse
Allkopi